Op de begane grond een echte boerenkeuken, salon, badkamer met bad, twee wastafels, douche en toilet en een schildersatelier.


Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed (1,40 x 2.00 en 1,60 x 2.00), een kinderbed en een campingbedje. Alle vertrekken zijn voorzien van elektrische verwarming. Op de zomerzolder, de naam zegt het al, kan alleen in de zomer worden geslapen omdat hier geen verwarming is. Hier staan twee tweepersoonsbedden (1,40 x 2,00 en 1,60 x 2,00). De bank in de salon is eventueel te gebruiken als slaapbank. De keuken is voorzien van een elektrisch fornuis + oven, houtkachel, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een wasmachine. In het atelier kan naar hartenlust geschilderd worden. Er zijn voldoende doeken, verf en kwasten aanwezig om een "echte Van Gogh" te maken.

Kinderen
Voor kleine kinderen is aanwezig een kinderbed (meegroeibed, kan in verschillende standen worden gezet), een campingbedje, kinderstoel, badje, speelgoed, bolderkar, zwembadje, schommel, rugdrager en zandbak. In de zomermaanden kan er gezwommen worden in het familiebad (doorsnede 4 meter). Er is een speelstal met een trampoline, tafeltennistafel, schommels, klimrekken een sjoelbak en speelgoed.

Huisdieren
Honden zijn welkom. Het erf is omheind met een schapenhek van 1, 40 meter hoog.Klik voor een vergroting