Welkom op ons gastenboek. Hier kan je een berichtje achterlaten wanneer je bijvoorbeeld anderen wilt laten lezen hoe je jouw vakantie op de boerderij hebt ervaren.

Let op! Voordat het door jou geschreven bericht op de website wordt geplaatst voeren wij hier eerst een controle op uit.Bericht van: familie Kampschöer op 2013-09-15 20:10:13

Wij hebben een fijne week achter de rug in de vakantieboerderij waar alles heel goed verzorgd is en een fijne sfeer hangt. Al was het deze week wat koud, prima plek om er met de fiets op uit te gaan, met de auto rond te toeren, stadjes te bezoeken.
Als je van de rust houdt, een prima vakantieplek, zeker ook met kinderen!

Bericht van: Fam Aalbers en van Reeken op 2013-08-13 18:22:39

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Fleurey les Lavoncourt( 27-07tot 10-08) Je voelt je direct thuis in jullie boerderij. Heerlijk veel ruimte en lekker rustig. De aankomst was super een heerlijk verkoelend zwembad dat klaar staat, dat kan je wel gebruiken na een lange rit en 35 graden. We hebben ons prima vermaakt, ook de honden vonden het heerlijk om zo lekker vrij in de tuin rond te kunnen lopen en spelen. Ook in de omgeving is genoeg te beleven en heb je geen zin om weg te gaan dan kun je heerlijk relaxen met een goed boek in de hangmat, of op de buitenzolder. Het is echt een aanrader voor jong en oud.

Bericht van: Fam Arreman op 2012-09-19 20:27:16

De kinderen hebben genoten ( 9+6) in de schuur van alle speeltoestellen, het zwembad en alle aanwezige spelletjes. Helemaal super. Wij hebben genoten van een boek en de rustige landelijke omgeving.
Een echte aanrader.

Bericht van: Fam. Van der Dussen op 2012-07-23 19:24:34

Wij zijn net terug van onze vakantie in Frankrijk. Bijna 2 weken was de boerderij ons thuis. We hebben ons prima vermaakt. Heerlijk die rustige omgeving. Heerlijk die ruimte voor jezelf alleen. Heerlijk dat de kinderen zich er zo goed konden vermaken. Heerlijk die landelijke inrichting.
Gewoonweg genieten!
Wij kunnen het iedereen aanraden.

Bericht van: Fam. Terpstra op 2012-06-03 16:59:31

Een geweldige boerderij in een prachtige landelijke en rustige omgeving. Heerlijk onthaasten en relaxen in een authentieke boerderij welke van alle gemakken is voorzien. Ideaal voor kinderen, omdat speeltoestellen, zandbak, fietsers e.d. aanwezig zijn. Een heerlijk week gehad, absolute aanrader.

Fam. Terpstra

Bericht van: Kick op 2012-04-09 21:49:30

Wat een fijne boerderij en wat een leuke trampoline! Dankjewel, kick

Bericht van: familie Burgerhout op 2011-09-13 09:21:09

Het was in een woord geweldig! We hebben prachtig weer gehad en enorm genoten van de mooie boerderij.De rust en de ruimte heeft ons helemaal doen onthaasten. Leuke plaatsen om te bezoeken vonden wij Vesoul en Gray. La Ferme is een aanrader voor iedereen.

Groetjes Ingmar, Marieke en Boris

Bericht van: Ellen Willemse op 2011-06-16 10:49:11

Wat een heerlijke boerderij en prachtige omgeving! Op de eerste avond meteen kunnen genieten van een hert dat fier door de koolzaadvelden sprong. De bevers in het dorp heb ik niet gezien, maar bij een bezoek aan het stadje Port sur Saone had ik meer geluk en zag ik er een de rivier in duiken. En overal natuurlijk roofvogels biddend in de lucht. Een prachtig gezicht. Dat zegt wel iets over de rust en ruimte die er is. Natuurlijk ook genoten van de echte Franse croissants en vooral ook de bijzondere stokbroden van het rijdende bakkertje. De vriendelijke buren maakten het plaatje compleet. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar rust en schoonheid in landelijk Frankrijk! groetjes,
Ellen

Bericht van: paula op 2011-05-09 18:29:07

het was fantastisch op de boerderij ,
leuke plekjes gezien heerlijk gezwommen in meer bij vesoul leuk gewinkeld ,verse broodjes van de bakker .
we komen zeker weer terug .

gr mark,paula,tim,niek,joris jans

Bericht van: Ellen Roozen op 2010-09-21 17:40:46

Wij zijn er begin september 2010 geweest 2 volwassenen en 2 honden het was super ook voor de honden was het helemaal geweldig genoeg ruimte met een hek afgezet dus geen kans op ontsnappingsgevaar en een heerlijk wandelgebied zowel voor ons als voor de honden heuvelachtig maar niet zo rotsig/stijl als in een heleboel andere vakantieplaatsen (vind ik niet zo fijn .....) een echte aanrader!!! mooie afstand ook zeker niet te ver! komen terug doei ellen

Naam
E-mail
Bericht Controle code