Welkom op ons gastenboek. Hier kan je een berichtje achterlaten wanneer je bijvoorbeeld anderen wilt laten lezen hoe je jouw vakantie op de boerderij hebt ervaren.

Let op! Voordat het door jou geschreven bericht op de website wordt geplaatst voeren wij hier eerst een controle op uit.Bericht van: Mario, Lia, Sjoerd, Marte, Joost , Liese en hond Guusje op 2010-09-09 11:00:01

Wat een geweldige plek om op vakantie te gaan. Wij hebben van onze 3 weken genoten. Heerlijk geluierd in en om het huisje. Toen het regende de tafeltennistafel en goaltjes in de stal gezet zodat de kinderen daar lekker verder konden spelen, leuke plaatsjes bezocht, via de site www.franche-comte.org hadden we van te voren al een heleboel ideeen opgedaan.
De boerderij was van alle gemakken voorzien, de meegenomen fietsen hebben we alleen werkeloos in de stal laten staan, dat heuvelwerk wilden wij ons zelf en de kinderen niet aandoen. Wij willen graag nog eens terugkomen.......

Bericht van: Dave, Christa, Naomi en Lea op 2010-07-26 22:57:22

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in deze vakantieboerderij. Goed aan te rijden, alles was in huis voor onze meiden. Dat scheelde een hoop bagage! Het was heerlijk rustig, gemoedelijk en onhaastend. Wij hebben genoten!

Bericht van: Ferry, Nicole en Joris op 2010-06-20 12:23:25

Beste lezer,
Wij kunnen de vakantieboerderij van David en Danielle van harte aanbevelen! Wij hebben er een heerlijke week gehad. Mooie rustige omgeving en voldoende interessante plaatsen in de buurt die een bezoekje waard zijn. Ook voor onze kleine man (10 maanden) was alles aanwezig: ideaal!

Groeten, Ferry, Nicole & Joris

Naam
E-mail
Bericht Controle code